вiя gє¢є яüуαиα giяєяiм

.

19 Ağustos 2009 Çarşamba

KOKOREÇ


Kokoreç, koyunun ince bağırsağından özellikle (süt kuzusu) ve bumbardan yapılan bir çeşit yemektir.
Kokoreçin iç kısmı bumbardan, dış kısmı ince bağırsaktan yapılır. Genellikle baharat,
ayran ve biber turşusu (zevke göre) ile birlikte yenir. Beraberinde tercih edilen baharatlar kimyon, kekik ve acı kırmızı pul biberdir. Özellikle alkol tüketiminden sonra tercih edilir...

İLK DEFA YAKIN BİR ARKADAŞIM SAYESİNDE TADINA BAKTIM.EVET YEDİM TADI FENA DEĞİLDİ ,AMA İSMİ DAHA GÜZEL OLSA DİYORUM...ESKİDEN YEMEZDİM ŞİMDİ DE TARTIŞILMAZ BİR LEZZET DİYEMİYORUM BANA GENEDE CAZİP GELMİYOR...SEVENLERE AFİYET OLSUN...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder